Veolia u Srbiji

Turistička agencija Veolia Operativni centri – Požarevac i Beograd

Dve glavne lokacije sa kojih vodimo poslovanje, operativni centri, nalaze se u Požarevcu i Beogradu. U svakoj od njih nalazi se savremeni dispečerski centar u kome se uz pomoć softverskih rešenja poslednje generacije i GPS sistema vrši planiranje i upravljanje voznim jedinicama.

U skladu sa potrebama putnika i savremenim svetskim standardima Veolia Transport u Srbiji ide i ispred zahteva lokalnih samouprava, tako da sva nova vozila koja uvodimo u saobraćaj na gradskim linijama ne samo da jesu niskopodna i omogućavaju bezbedniji i konforniji ulazak i izlazak putnika ,već su opremljena i klima uređajima.

Takođe, nova vozila u saobraćaju u Beogradu su opremljena i specijalnom rampom koja mogućava jednostavan ulazak i izlazak osobama sa posebnim potrebama.

Centar Požarevac

Veolia Transport Litas, sa sedištem u Požarevcu i tradicijom dugom 65 godina, obavlja prevoz putnika na teritoriji braničevskog okruga i pojedinim mestima borskog i pomoravskog okruga. Sa 147 autobusa i oko 150 redovnih linija u zemlji i inostranstvu, Veolia Transport Litas preveze oko 8 miliona putnika.

Veolia Transport Litas, Požarevac
Đure Đakovića 3
Tel: (+381)12 538400
Fax: (+381)12 538409

Centar Beograd

Veolia Transport Luv iz Beograda poseduje 65 autobusa koji saobraćaju na 11 gradskih linija (7 linija u dnevnom i 4 linije u noćnom saobraćaju) javnog beogradskog gradskog saobraćaja i na taj način pokrivaju sve delove grada Beograda.

Postojećih 11 linija prolazi kroz gradske opštine: Vračar, Zvezdara (Mirijevo, Karaburma), Voždovac, Stari Grad, Čukarica, Palilula, Novi Beograd (Bežanija), Zemun (Batajnica).

Dnevni saobraćaj :

27 – Trg Republike / Mirijevo III
47 – Slavija / Resnik
53 – Zeleni venac / Vidikovac
59 – Slavija / Petlovo brdo
65 – Zvezdara II / Bežanijsko groblje
74 – Omladinski stadion / Bežanijska kosa
75 – Bežanijska kosa / Zeleni venac

Noćni saobraćaj :

47 – Trg Republike / Resnik
48 – Trg Republike / Miljakovac II
68 – Trg Republike / Blok 45
706 – Trg Republike / Batajnica

Svakoga dana, na teritoriji grada Beograda, 2/3 stanovnika se preveze javnim gradskim saobraćajem. Veolia Transport Luv svakog radnog dana preveze preko 100.000 putnika. Statistika pokazuje da je prosečno trajanje jedne vožnje putnika 30 minuta, u špicu jedna vožnja traje i do 60 minuta.

Veolia Transport Luv, Beograd
Zrenjaninski put 86m
Tel: (+381)11 3317 517
Fax: (+381)11 3317 533
E mail : info@veolia-transport.rs

 

Veolia Transport Operater broj jedan u Srbiji, Evropi i SAD

Veolia Transport u Srbiji je prisutna od 2006 godine

Veolia Transport je prisutna u Srbiji od kraja 2006. godine, kada je kroz proces privatizacije kupila većinski deo akcija AD Litas Požarevac. Od tada neprekidno radi na uspostavljanju standarda za upravljanje bezbednim i održivim transportnim rešenjima.

Veolia Transport za prethodni period investirala preko 9 miliona eura u vozni park

Za prethodni period Veolia Transport je investirala preko 9 miliona eura u obnovu voznog parka, tako da je prosečna starost voznog parka spuštena za 6 godina. Pored toga Veolia Transport uvodi savremene tehnologije i u svim drugim segmentima poslovanja, kao što su elektronske pojedinačne i mesečne karte za vožnju, zatim sistem praćenja vozila u realnom vremenu putem GPS-a.

Veolia Transport – Operater broj jedan u oblasti javnog prevoza u Evropi i Sjedinjenim Američkim Državama

Sistemi i investicije kompanije Veolia Transport ne pojednostavljuju samo njeno poslovanje, već doprinose očuvanju čovekove okoline, pružaju veći konfor i bezbednost putnicima i dostavljaju klijentima Veolie značajne informacije za planiranje saobraćaja. Veolia Transport je operater broj jedan u oblasti javnog prevoza u Evropi i Sjedinjenim Američkim Državama.

Veolia Transport sarađuje sa lokalnim organima vlasti i jedno je od značajnijih zainteresovanih lica u oblasti zaštite životne sredine. U okviru usluga javnog prevoza pruža rešenja za gradski prevoz putnika i za smanjenje ispuštanja gasova i efekta staklene bašte i pomaže u povećanju kvaliteta života.